Day
Night

9 Vocabulary Correct Spelling

Practice Exercise

Find out the word with correct spelling:

Question 1. 
(a) hove 
(b) hooves
(c) hoofs 
(d) hoofes
Answer:
(b) hooves

Question 2. 
(a) adjacent 
(b) adajacant
(c) adejecent 
(d) addjacent
Answer:
(a) adjacent 

Question 3. 
(a) impasent 
(b) impassent
(c) impatient 
(d) imptient
Answer:
(c) impatient 

Question 4. 
(a) dialate 
(b) dilate
(c) dilached 
(d) dilate
Answer:
(b) dilate

Question 5. 
(a) appointmant 
(b) apointmant
(c) appointment 
(d) appoints
Answer:
(c) appointment 

Question 6. 
(a) summar 
(b) semmer
(c) summer 
(d) sumar
Answer:
(b) semmer

Question 7. 
(a) mountein 
(b) montein
(c) moontein 
(d) mountain
Answer:
(d) mountain

Question 8. 
(a) appropriate 
(b) apropriate
(c) apropreate 
(d) aproppreate
Answer:
(a) appropriate 

Question 9. 
(a) domenent 
(b) domeenant
(c) dominant 
(d) doominant
Answer:
(c) dominant 

Question 10. 
(a) nuture 
(b) natare
(c) nattare 
(d) nature
Answer:
(d) nature

Question 11. 
(a) confidence 
(b) confidance
(c) confidanse 
(d) conifidance
Answer:
(a) confidence 

Question 12. 
(a) significans 
(b) seegnifikans
(c) significance 
(d) signiflcane
Answer:
(c) significance 

Question 13. 
(a) maintenance 
(b) mentenanc
(c) meintance 
(d) meinteins
Answer:
(a) maintenance 

Question 14. 
(a) caste 
(b) cassle
(c) cassel 
(d) castle
Answer:

Question 15. 
(a) remot 
(b) rimot
(c) remote
(d) nmout
Answer:

0:00
0:00